توجهتون رو به این پیغام شخصی جلب میکنم :
-----------------------------
-----------------------------------
دوستان لطفا هرچه سریع تر نظرتون رو بگید تا اگر نظر جمع همین بود اقدام کنیم
دوستان این هم از اسلاید های کمک های اولیه من فقط 8 جلسه داشتم.دیگه ببخشید اگه کمو کسری داشت.
سلام برهمکاران گرامی...
ان شاءالله که حال همگی خوب باشه ولحظه هاتون پرازیادخدا
غرض ازمزاحمت این بودکه اول میخواستم درمورداین پست نظربدین که باشه یانه؟
ماتوی این پست قصدداریم روش تهیه وپخت غذاوآش ودسروحلواو...رو آموزش بدیم البته ازنوع محلی
که شمامیتونیددستورپخت غذاهایی روکه مخصوص محل تولدوزندگیتون هست روبه من بدیدومن بذارم رو وبلاگ تابقیه ی دوستانم استفاده کنن.
شروعش بامن...
حلوا زرد یابرنجی(بعضی ها بهش حلوا کاسه ای هم میگن):
موادلازم:
آردبرنج 1 پیمانه
شکر 2پیمانه
آب وگلاب 3پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
زعفران وخلال بادام
طرزتهیه:
ابتداروغن رادرظرف ریخته روی شعله ی کم،تاکمی گرم شود(یادتون باشه روغن نبایدداغ بشه) سپس آردبرنج رااضافه میکنیم،هم میزنیم(نکته:رنگ آردعوض نشود؛درحددوسه دقیقه کافی است) .آب وگلاب وشکررا که ازقبل باهم مخلوط شده را درظرف میریزیم وبایدبلافاصله مخلوط راهم زدوآنقدرموادراهم میزنیم که مانندفرنی شودیادتون نره که توی هم زدن ،صبرکافی روبه خرج بدیدچون یکم زمانگیره نسبت به بقیه ی حلواها.سپس زعفران دم کرده رااضافه میکنیم وحلواراهم میزنیم زمانیکه روغن دوردیواره ی ظرف مشخص شدودرواقع حلوا ازدیواره جداشد؛نشانه ی آماده بودن حلواست.الان میتوانیدحلوا را ازروی شعله برداریدودرظرف دلخواه ریخته وروی آن راباخلال بادام تزیین کنید.
توصیه میکنم برای باراول بانصف پیمانه آردبرنج شروع کنید.اگرسوالی داشتین حتمابپرسید(این حلوا همون حلوایی هست که یه بارآوردم سرکلاس،اگرطعمش رودوست داشتین حتما درست کنید.)
راستی یادتون نره نظربدید
ممنون